Heb je ‘m al in je agenda staan? Plan-Point staat op Flavourites Live en vindt plaats van 23 t/m 25 november 2018 in de stoere Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

flavourites live Kom langs voor een flinke dosis feelgood. Van te gekke webshops die je als pop-up shop live kunt bezoeken (én waar je natuurlijk kunt shoppen) tot superleuke dingen om te doen. En er is meer. Food+drinks. Live muziek. Te gekke workshops. Demonstraties van designers. Instagrammable walls en originele creaties waar je écht blij van wordt. Weet je wat. Kom het gewoon ervaren.

Plan-Point is er ook

We kijken er naar uit je te ontmoeten. Blader ‘live’ door onze planners & agenda’s, kom lekker rondsnuffelen en profiteer van leuke acties. Je vindt ons in stand 7. Neem je vriendinnen/zus, collega’s of kids mee en kom lekker langs. Vinden we leuk. En jij vast ook!

Locatie

Flavourites Live vindt plaats in de Kromhouthal: Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam-Noord. Van 23 t/m 25 november 2018 en elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.
De Kromhouthal ligt direct aan ’t IJ en is perfect bereikbaar per openbaar vervoer (je ziet de hal al liggen vanaf Amsterdam CS) of met de auto. Parkeren is gratis in de directe omgeving maar let op: parkeerplaatsen zijn beperkt.

Flavourites Live is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet. Verder is er een borstvoedings-/kolfruimte aanwezig, vraag ernaar bij de entree.

Kaartjes aan de deur €12,50. Online in de voorverkoop €11,00

BESTEL je tickets met korting hier!

Flavourites Live: 23-25 november 2018!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.