Producten van Plan-Point kun je direct online bestellen via de Plan-Point website. We geven je hier graag uitleg over de betaalmogelijkheden. Betalen van je bestelling in de webshop kan op de onderstaande manieren. Wij verwerken jouw bestelling de eerst volgende werkdag.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bestelling te betalen:

iDeal
Je wordt na het plaatsen van de bestelling doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kies je je eigen bank om vervolgens direct, op de beveiligde pagina van je eigen bank, de betaling te voltooien.

Bank-overschrijving
Je kunt de betaling via Internetbankieren, een overschrijvingsformulier of storting bij een bank betalen aan rekening IBAN NL04ABNA0505959569 t.n.v. Plan-Point te Eindhoven (BIC-code: ABNANL2A). Het is belangrijk dat je daarbij het bestelnummer vermeld dat je na het plaatsen van de bestelling te zien krijgt, en die je tevens per email ontvangt. Het kan ongeveer 1 tot 3 werkdagen duren voordat de betaling bij ons binnen is, Je bestelling wordt verwerkt en verzonden zodra wij je betaling hebben ontvangen.

Bankcontact- MisterCash Belgiƫ
Bankcontact- MisterCash is een online betaalmethode voor klanten met een Belgische bankrekening. Na het plaatsen van de bestelling wordt je doorgeleid naar de betaalpagina.

Online betaling mislukt of dubbele bestelling?

Mislukt een online betaling maar heb je wel een bevestiging ontvangen? Geen probleem, als je een nieuwe bestelling plaatst dan vervalt de eerdere bestelling.
Als een online betaling mislukt, kun je:

  • De betaling doen via Bankoverschrijving (zie info hierboven)
  • Een nieuwe bestelling plaatsen (eerdere bestelling vervalt)
  • De mailbevestiging beantwoorden en om een betaallink vragen.