Maak kennis met het Plan-Point team en lees over het ontstaan van Plan-Point.

Wij vinden het leuk om ook iets van jullie te horen!

Ben je enthousiast, heb je nog een leuke tip, suggesties of vraag? Plaats een berichtje in ons gastenboek. Heb je een persoonlijke bericht? Neem dan even contact met ons op, we horen het graag! Nieuw is dat je in de webwinkel bij ieder per product een beoordeling kunt schrijven, dus geef jij je mening ook?

 

Vivianne Broekman

Plan Point
Uitgeverij Plan-Point bestaat sinds 2005. In dat jaar ontwierp ik de Homeplanner om wat meer structuur in ons gezinsleven te brengen: een druk gezin, beide partners een baan, kinderen naar school en natuurlijk veel hobby’s. Zo zag ons leven eruit, een kalender op de koelkast, losse briefjes op de tafel, memoblaadjes op het prikbord en ieder gezinslid een eigen papieren agenda. Totaal onoverzichtelijk dus. Ik dacht; dat moet beter kunnen! ‘Ik ontwierp een soort gezinsplanner op de computer. Iedere week draaide ik een nieuw weekoverzicht uit en hing die op in de keuken. Afspraken, boodschappen, klussen; overal was ruimte voor. Alle gezinsleden gebruikten de planner. Buren, familie, vrienden zagen dit overzicht en riepen; stuur mij dit ook alsjeblieft! En wat begon als een idee aan de keukentafel, hangt nu bij veel gezinnen thuis!

Ging vanzelf
Inmiddels is de oplage zo gegroeid dat een bestandje mailen naar vrienden al lang verleden tijd is. En zo werd ik bijna als vanzelf zelfstandig ondernemer. Het bleek een product te zijn dat nog niet bestond. Ieder huishouden kan een goede planning gebruiken, maar er was nog geen commercieel initiatief dat op die behoefte insprong. Dat verbaasde me, maar gaf mij tegelijkertijd de mogelijkheid om mijn eigen planner uit te geven en te gaan verkopen.

Natuurlijk valt of staat het succes van dit product met de discipline van de gebruikers. Maar dat geldt voor alle agenda’s en kalenders. Als je niets noteert, komt er ook niets te staan… Maar als het hele gezin er aan meewerkt, is het echt een tijdbesparend en efficiency verhogend product!

De Organizing Agenda
Inmiddels zijn we 14 jaar verder en geeft Plan-Point ook alweer 10 jaar De Organizing Agenda uit: dé agenda waarin je zowel je zakelijke als je huishoudelijke kant kwijt kunt. Het resultaat is een bijzonder praktische agenda die de weekindeling en schoonmaakschema’s van de Homeplanner combineert met de organizing tips van professionele organizers. Het is een agenda waar ik supertrots op ben!

De Plan-Point Homeplanner en Organizing agenda zijn ook een uitkomst voor die huishoudens, waar wat extra structuur en overzicht van extra belang is.

Denk aan:
– Mensen die wat meer moeite hebben om bezigheden goed te plannen. Bijvoorbeeld mensen met een aan autisme verwante stoornis, personen die een beroerte hebben gehad of mensen met beginnende dementie.
– Mantelzorgers die erop kunnen noteren wat van belang is voor het huishouden van diegene waar iemand voor zorgt. Dat gaat makkelijk in de specifieke rubrieken voor schoonmaken / boodschappen / klusjes / koken.
– Mensen die begeleid zelfstandig wonen biedt het ondersteuning om zo de zelfredzaamheid te vergroten

Kortom: Een handig hulpmiddel in al die situaties waarin een extra beroep wordt gedaan op het structureren.

Richard Spooren

Omdat Plan-Point uit zijn jasje groeit, is ons team verder uitgebreid met Richard Spooren. Richard beheert de webwinkel verzendingen. Hij beantwoordt alle vragen over bestellingen en verzendingen, waarbij klantgericht meedenken vanzelfsprekend voor hem is. Verder is hij een expert op het gebied van website-ontwikkeling en onderhoud waarin hij ons graag adviseert.

Kristel Stelling

Social media is helemaal van nu. En daarom heeft Plan-Point ‘social media queen’ Kristel Stelling ingeschakeld om op verschillende online platforms onze interesses met jullie te delen! Hierop maakt Plant-Point de nieuwe producten bekend en posten we leuke foto’s en filmpjes waarop te zien is hoe je onze producten het beste kunt gebruiken.

Nieuwe ideeën
Als jonge meid en marketing & communicatie deskundige, weet Kristel precies wat nu helemaal ‘hot’ is en dit geeft veel inspiratie voor allerlei nieuwe ideeën en toekomst plannen binnen Plan-point! Dus: hou Plan-Point in de gaten via onze social media kanalen én onze website,  want new things are coming soon!

Blijf op de hoogte!

Meld je gratis aan voor de eerstvolgende Plan-Point nieuwsbrief en de tip van de week.
En wil je de laatste Point-Point nieuwtjes horen, volg ons dan op Instagram en Facebook.

Veel plezier op plan-point.nl!