Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met ons? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

WIN met jouw productbeoordeling
Wil je een ervaring over een specifiek product delen? Dat kan, zoek het product dan op in onze webshop en deel jouw ervaring op de productpagina (dus niet op deze pagina). Jullie product ervaringen zijn belangrijk voor ons, daarom verloten wij onder iedere 10 beoordelingen een tweedelige raamset t.w.v. 17,50 ( 1x poetsdoekje en 1x droogdoek). Dus ga naar je favoriete product en laat je horen!

Lees hier de ervaringen van anderen met ons als organisatie. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

122 reacties op “Reacties

 1. Geniaal. Nog geen betere planner kunnen vinden. Ook handig dat er uitbreidingen mogelijk zijn. Ideaal voor mensen met autisme of ADHD. Voorheen vergat ik altijd alles en werd het chaotisch. Alles moest op losse briefjes geschreven worden. Maar met deze agenda loopt alles op rolletjes. Het enige wat ik nog zou willen zien, is iets meer huishoud tips.

 2. Hele fijne homeplanner, die ik al een paar jaar gebruik, maar ik vind de donker groene kleur dit jaar niet mooi, kwestie van smaak natuurlijk.. Maar ik heb liever een kleur zoals vorig jaar, wat koeler, maar veel rustiger. Of het groen zoals op het eerste blad van deze planner.. misschien voor volgende jaar weer wat pastel 🙂

 3. Super handige agenda, krijg alleen de volledige agenda vulling niet in de agenda omslag. Zijn er ook agenda covers met grotere ringen?

  1. Hoi Nathalie, dat probleem heb ik ook. En daardoor schieten ze wel eens open waardoor dan de hele inhoud er los in mijn tas ligt. Grotere ringen zou inderdaad heel fijn zijn 🙂

 4. Heel fijne agenda!
  Rustige pagina’s zonder drukke foto’s en teksten, handige stickers en genoeg insteekhoesjes.
  Ik schrijf bij de afspraak altijd met wie, de locatie en het onderwerp. Daar was te weinig ruimte voor in de agenda.
  Ook heb ik met sticky notes tabbladen gemaakt per maand. Standaard tabbladen zouden wel handig zijn geweest.
  Verder een fijne agenda aan gehad tot nu toe :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *