Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met onze producten? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

Lees hier de ervaringen van anderen met onze producten. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

105 reacties op “Reacties

 1. Tav de stickers achterin: binnen onze gemeente wordt nu even vaak plastic opgehaald als groenafval (beiden om de week) en het restafval nog maar eens per drie weken. Ik veronderstel dat dat in meerdere gemeente het geval zal gaan zijn. Het aantal stickers voor afval is hier nog niet op aangepast. Misschien een tip voor de volgende versie? Verder was tijdens het transport de verpakking zodanig gedeukt dat mijn ringband verwrongen is en moeilijk opengaat, dat was een beetje jammer, maar over het geheel ben ik heel blij met de agenda. Ik gebruik hem al een aantal jaar.

 2. Hoihoi,
  Organizer navulling en nieuwe Homeplanner besteld. Feest in huis!!
  Dit is de tweede keer dat ik ze in huis heb gehaald.
  De vorige keer mezelf verwend met een lederen omslag. Ik ben stomverbaasd dat ik de agenda elke dag gebruik, en dat de lederen omslag geen krasje, geen beschadiging, niets heeft. Ik ben blij met mijn aankopen. Ik heb bij de Action allerlei grappige emoji”s (stickers) gekocht, en washitape. Heel gezellige agenda wordt het dan.
  Ik kan niet wachten totdat ik het bonnetje “Ontspullen” kan gebruiken. Heb ik ingezien in de bibliotheek, maar ik wil het ook lekker voor mezelf aanschaffen.
  De doekjes heb ik besteld, maar zijn nog niet in gebruik. Ze zijn naar mijn mening dikker (en goedkoper!!!) dan van Tupperware.
  Aanraders allemaal!

 3. Wat een fijn nieuwe overzichtelijk website.
  Heb direct een nieuwe homeplanner en agenda genomen. De homeplanner van jullie is een echte must voor mij en mijn familie. Met gebruik van verschillende kleur stiften is het voor iedereen duidelijk wat er in de planning staat en zo zijn we allemaal “op de zelfde pagina”! Ook heb ik veel praktische dingen geleerd door het gebruiken van deze en ook de tips en weetjes mogen blijven komen! Dank je wel!

 4. De nieuwe organizing agenda ontvangen en kan nu al niet wachten. Al volop aan het kleven en noteren. Jaja voor mij mag het nieuwe jaar starten. Nu voor de tweede maal aangekocht en ik ben ervan overtuigd dat ik hem nog efficiƫnter zal gebruiken. Wat een pracht agenda. Zelfs mijn wederhelft is enthousiast. Voor het eerst ook de Homeplanner bijgenomen. Zien wat het wordt. Poetsen en opruimen maakt het nog zo gezellig en leuk. Alles wordt genoteerd en dingen die vroeger uitgesteld werden, worden nu op tijd en stond gedaan. Super bedankt en we gaan er weer volop van genieten.
  ps: trouwens superfan van de raamdoeken – al aan mijn derde set toe. Mijn wasmachine draait op volle toeren (en wij ook).

 5. Ik gebruik de kalender zeker al 5 jaar, maar vooral als plan en werkkalender voor het huishouden, zelfs mijn huishoudelijke hulp kijkt erop als ze het even niet meer weet
  voor onze afspraken gebruik ik een andere kalender, anders is het verwarrend voor de rest in huis. Dus ja, 2 er hangen 2 kalenders boven elkaar, maar voor iedereen duidelijk.
  Dankjewel en ga er vooral mee door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *