Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met ons? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

WIN met jouw productbeoordeling
Wil je een ervaring over een specifiek product delen? Dat kan, zoek het product dan op in onze webshop en deel jouw ervaring op de productpagina (dus niet op deze pagina). Jullie product ervaringen zijn belangrijk voor ons, daarom verloten wij onder iedere 25 beoordelingen een tweedelige raamset t.w.v. 17,50 ( 1x poetsdoekje en 1x droogdoek). Dus ga naar je favoriete product en laat je horen!

Lees hier de ervaringen van anderen met ons als organisatie. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

142 reacties op “Reacties

  1. Ik ben groot fan van de kalender!
    We hebben hem al jaren en gaan hem steeds actiever gebruiken. Even een momentje plannen om te plannen. Heerlijk om zo georganiseer te zijn. Wij gebruiken kleuren markeerstiften om de verdeling duidelijk te maken. Mijn partner heeft nu ook de agenda in gebruik.

  2. Beste Plan-point, ik ben al jarenlang fan van deze agenda en ik bestel het normaliter in augustus al. Nu zag ik dat de agenda is uitverkocht voor 2021. Komt er nog een nieuwe batch voor 2021 of ben ik gewoon te laat? Mvg Alice Fortes

  3. hallo
    ben al 4 jaar fan van de agenda. Komt die ook terug te koop bij bol.com? Met de verzendkosten erbij is bestellen via
    plan-point wel een stuk duurder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *