Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met ons? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

Lees hier de ervaringen van anderen met ons als organisatie. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

Wil je een ervaring over een specifiek product delen? Dat kan, zoek het product dan op in onze webshop en deel jouw ervaring op de productpagina (dus niet op deze pagina).

163 reacties op “Reacties

 1. Wij gebruiken deze kalender al jaren met veel plezier en inmiddels ook al aan veel familieleden en vrienden met succes aanbevolen. De indeling en het formaat is echt top!

 2. Beste Plan-point,
  Ik heb gisteren de 6-gaats perforator bij jullie besteld en kreeg hem vandaag al binnen! Helemaal geweldig, nu kan ik lekker verder met het maken van mijn nieuwe planner. Blij mee. Dank voor jullie snelle verzending.
  Hartelijke groet,
  Esther M.

 3. Beste planpoint,

  Sinds 2011 gebruik ik dagelijks jullie geweldige agenda. Ik ben er dol op, hij gaat zelfs mee op vakantie
  En op jullie service. Ooit eens een agenda gehad waar 1 pagina miste en dat is heel netjes opgelost.

  Groetjes van Anita

  1. Wat leuk om te lezen dat je kalender al zoveel jaar koopt! Wij vinden het erg fijn om te horen hoe men deze producten ervaart, dus dank voor je bericht. En je hebt gelijk, er is dit jaar voor ander, dikker en luxer papier gekozen. Het is soms een overweging die we maken, waardoor we denken dat een product nog mooier kan worden. Voor dit jaar heb je er niets meer aan, maar je kunt er vanuit gaan dat we volgend jaar weer voor het oude vertrouwde papier zullen kiezen. Ik kan je dus niet helpen aan een andere druk, dit is helaas bij alle exemplaren het geval. Excuses daarvoor! Nogmaals, hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Op deze manier zorgen we ervoor dat er volgend jaar een nog beter product ligt!

 4. Ik ben groot fan van de kalender!
  We hebben hem al jaren en gaan hem steeds actiever gebruiken. Even een momentje plannen om te plannen. Heerlijk om zo georganiseer te zijn. Wij gebruiken kleuren markeerstiften om de verdeling duidelijk te maken. Mijn partner heeft nu ook de agenda in gebruik.

 5. Beste Plan-point, ik ben al jarenlang fan van deze agenda en ik bestel het normaliter in augustus al. Nu zag ik dat de agenda is uitverkocht voor 2021. Komt er nog een nieuwe batch voor 2021 of ben ik gewoon te laat? Mvg Alice Fortes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.