Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met ons? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

Lees hier de ervaringen van anderen met ons als organisatie. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

Wil je een ervaring over een specifiek product delen? Dat kan, zoek het product dan op in onze webshop en deel jouw ervaring op de productpagina (dus niet op deze pagina).

156 reacties op “Reacties

 1. Misschien is het een optie om ook een sticker set te maken voor gezinnen zonder schoolgaande kinderen.
  Ik gebruik de planner voor mijn moeder (dementerend) en mezelf.
  de stickers voor papier / plastic kom ik stickers te kort. En nagelstyliste/ pedicure mis ik eigenlijk.
  Maar verder ben ik heel erg tevreden met zowel de agenda als met de homeplanner.

 2. Hallo
  De site kende ik nog niet maar zo blij om het te leren kennen.
  De agenda had ik paar jaar geleden gekocht en de tips had ik eruit gescheurd en in een bakje gelegd gisteren keek ik alles na en zag die tips terug en voelde me direct terug groeien. Ik ben namelijk een jonge vrouw van 33 met upd 14 beter gekend als temple syndroom of een aftakking van prader willi.
  Waardoor het organiseren huishouden echt vaak een ramp is oei heb boodschappen gedaan maar niet aan gedacht dat ik dit had nu is het vervallen of oei ik ga op vakantie wat moet ik mee dus voor mij helpen de agenda echt wel super dus bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *