Organizing Agenda invullen

De verticale indeling van de Organizing agenda geeft je een goed overzicht over de dag. Onderaan de pagina kun je als je ZZP-er bent ook je uren, onkosten en kilometers noteren. Daarnaast is er ruimte om je weekmenu in te vullen (of aan te geven wie er kookt). De wekelijks huishoudelijke klussen kun je afstrepen in het blokje ‘huishouden’. Zo zie je precies wat je nog moet doen en al gedaan hebt! Onderin het blokje staan suggesties voor extra klussen.

Maandelijkse taken- en budgetplanner

Voor nog meer overzicht is er een maandelijkse takenplanner en de budgetplanner, voor extra overzicht in je uitgaven.

Huishouden inplannen

In het grote schoonmaak- en klussenschema achterin de Organizing Agenda kun je huishoudelijke klussen plannen voor het hele jaar. Als je een planning hebt gemaakt, kun je dit met de herinneringsstickers aangeven in de agenda. Wil je ook wekelijks onze huishoudtips per mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de tip van de week nieuwsbrief.

Lijstjes om te checken

Je maakt het jezelf een stuk makkelijker als je niet iedere keer opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Daarom vind je in deze agenda onder andere checklists voor vakanties en kerstdagen.

Stickers plakken

Achterin de agenda zitten stickers die helpen bij het onthouden van grote en kleine klussen en afspraken. Zo kun je verjaardagen, vakanties en vrije dagen markeren, afspraken met kapper of schoonheidsspecialist inplannen of de data voor grof vuil of biobak aangeven. Veel stickers kun je in het begin van het jaar al in je agenda plakken.

stickerset

Kortingsbonnen

Ook dit jaar vind je in de agenda weer een aantal kortingsbonnen, bij elkaar goed voor heel veel korting op organizing- en schoonmaakartikelen, interessante cursussen en coaching.

Tip: Plak zelfklevende indextabjes in je agenda om belangrijke pagina’s te markeren. Zo vindt je snel de informatie die je zoekt en zijn makkelijk weer te verwijderen. O.a. te koop bij de Bruna.

Bestellen