Een voorpret-to-do-list is één van de sleutels tot een prettig en gelukkig leven. Het belang van voorpret zit ‘m in de positieve gevoelens die je krijgt bij het uitkijken naar wat je gepland hebt. Die positieve gevoelens geven je energie om je doelen te bereiken. Een gelukkig mens krijgt meer voor elkaar.

De kracht van voorpret

Ik geloof in de kracht van voorpret. Door voorpret geniet je minstens dubbel. Want je kunt (soms al heel lang van tevoren) genieten van de gedachte dat je iets gaat doen. En-hopelijk-geniet je op het moment zelf ook nog eens van wat je aan het doen bent. Met een beetje geluk maak je ook nog een mooie herinnering, waar je in de toekomst van na kunt genieten. Drie keer genieten, dus.

Op mijn voorpret-to-do-list staat op dit moment de komende zomervakantie bovenaan. Ik kijk er naar uit om met mijn lief en kleine man naar onze meest favoriete camping ooit terug te gaan. En om te genieten van de natuur daar. We hebben er al een paar hele mooie vakanties doorgebracht. En nu denken we iedere dag aan die fijne camping, de prachtige omgeving en verse broodjes die we ‘s ochtends in de campingwinkel gaan halen. Hmm wat hebben wij een voorpret!

Maak je eigen voorpret-to-do-list

Droom je wel eens vooruit? Zo´n voorpret-to-do-list geeft je een hoop energie. Jij hebt vast ook iets waar je naar uit kunt kijken. Misschien een verwendagje met je vriendin, een nieuwe taal leren, een dagje varen of een workshop cupcakes volgen? Wat staat er op jouw voorpret-to-do-list? Heb je die lijst al eens opgeschreven?

Maak vooral een hele lange voorpret-to-do-list. Eén die je vult met zaken om naar uit te kijken. Zorg dat je ´m bij de hand hebt, in je agenda of op je kalender. Dan kun je ´m bekijken als je een oppepper nodig hebt.


 

Maak een voorpret-to-do-list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.