Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met ons? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

WIN met jouw productbeoordeling
Wil je een ervaring over een specifiek product delen? Dat kan, zoek het product dan op in onze webshop en deel jouw ervaring op de productpagina (dus niet op deze pagina). Jullie product ervaringen zijn belangrijk voor ons, daarom verloten wij onder iedere 25 beoordelingen een tweedelige raamset t.w.v. 17,50 ( 1x poetsdoekje en 1x droogdoek). Dus ga naar je favoriete product en laat je horen!

Lees hier de ervaringen van anderen met ons als organisatie. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

142 reacties op “Reacties

 1. Ik gebruik deze agenda al jaren en kan niet wachten op die van 2021!!
  Het loopt echt lekker in mijn huishouden en gezin samen met deze agenda.
  Super blij mee

 2. Ik wil je een compliment geven, voor de verfrissende motivatie aan je lezers….

  Ook zulke vrolijke foto’s en kleuren…
  Het steunt ook mijn cliënten, die het huishouden en niet meer zien zitten of niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren…

  Topper ben je!

  Groetjes Marjan Wierenga

 3. Na een werkzaam leven en een verhuizing nu gepensioneerd, maar geen structuur , inderdaad overal losse briefjes en notitieblokjes daarom schafte ik de organizer agenda aan met name om afspraken ,grotere klussen wat meer te bundelen.
  Wat mij opvalt de agenda is volgens mij echt samengesteld door werkzame “huisvrouw”, zie ook geen taakverdeling voor gezinsleden, mogelijk is dat bewust zo gedaan.
  Verder mis ik kolom voor tuin klusjes, stickertjes voor workshops , cursus en sport en de adresbladzijde’s had iets meer mogen zijn.
  Neemt niet weg dat de agenda wel helder en overzichtelijk is. Of die voor mij ook werkt moet blijken in loop van het jaar.

  TIP voor organisatie; misschien aparte pensionada’s agenda samenstellen!!??

 4. Het is mijn eerste organizing agenda en ik vind het echt een gemak om een goed overzicht te bewaren en om mijn hoofd leeg te houden.
  wat ik echter mis zijn de tabblaadjes die de maanden aanduiden (makkelijker bladen) en de pagina indeling zou ook anders mogen (voor mij persoonlijk): per blad een dag zodat er meer plaats is om te schrijven

 5. Geniaal. Nog geen betere planner kunnen vinden. Ook handig dat er uitbreidingen mogelijk zijn. Ideaal voor mensen met autisme of ADHD. Voorheen vergat ik altijd alles en werd het chaotisch. Alles moest op losse briefjes geschreven worden. Maar met deze agenda loopt alles op rolletjes. Het enige wat ik nog zou willen zien, is iets meer huishoud tips.

  1. Super leuk om te horen dat zo enthousiast bent over de agenda. Als je meer nuttige huishoudtips wilt ontvangen, schrijf je dan gratis in voor de tip van de week nieuwsbrief! Elke week geven we je een suggestie voor extra schoonmaak- en/of onderhoudsklussen. Deze extra huishoudklussen kun je afstrepen in je agenda in het blokje ‘huishouden’ en in het ‘schoonmaakschema’. Zo zie je precies wat je nog moet doen en al gedaan hebt!

 6. Hele fijne homeplanner, die ik al een paar jaar gebruik, maar ik vind de donker groene kleur dit jaar niet mooi, kwestie van smaak natuurlijk.. Maar ik heb liever een kleur zoals vorig jaar, wat koeler, maar veel rustiger. Of het groen zoals op het eerste blad van deze planner.. misschien voor volgende jaar weer wat pastel 🙂

 7. Super handige agenda, krijg alleen de volledige agenda vulling niet in de agenda omslag. Zijn er ook agenda covers met grotere ringen?

  1. Hoi Nathalie, dat probleem heb ik ook. En daardoor schieten ze wel eens open waardoor dan de hele inhoud er los in mijn tas ligt. Grotere ringen zou inderdaad heel fijn zijn 🙂

  2. hey ik heb een agendacover van ome A. Weet niet of de naam genoemt mag worden vsndaar dat ik t zo doe. Daar past het in. En als er een maand voorbij is, bijvoorbeeld Juli, dan haal ik die maand eruit. Dus nu heb ik alleen van augustus tm december erin zitten.

 8. Heel fijne agenda!
  Rustige pagina’s zonder drukke foto’s en teksten, handige stickers en genoeg insteekhoesjes.
  Ik schrijf bij de afspraak altijd met wie, de locatie en het onderwerp. Daar was te weinig ruimte voor in de agenda.
  Ook heb ik met sticky notes tabbladen gemaakt per maand. Standaard tabbladen zouden wel handig zijn geweest.
  Verder een fijne agenda aan gehad tot nu toe :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *