Wij van Plan-Point vinden het erg leuk om iets van jullie te horen! Wat is jullie ervaring met ons? Of mis je misschien nog iets? Plaats je reactie hier. We zien deze graag tegemoet!

WIN met jouw productbeoordeling
Wil je een ervaring over een specifiek product delen? Dat kan, zoek het product dan op in onze webshop en deel jouw ervaring op de productpagina (dus niet op deze pagina). Jullie product ervaringen zijn belangrijk voor ons, daarom verloten wij onder iedere 10 beoordelingen een tweedelige raamset t.w.v. 17,50 ( 1x poetsdoekje en 1x droogdoek). Dus ga naar je favoriete product en laat je horen!

Lees hier de ervaringen van anderen met ons als organisatie. Dit doen wij ook, want wij leren graag van onze ervaringsdeskundigen, jullie dus! Alle berichtjes worden aandachtig door ons gelezen, en waar nodig zullen wij een reactie geven. We hebben al veel geleerd van onze klanten, en niet alleen wij. Wanneer jullie ervaringen uitwisselen kun je elkaar ook nieuwe inzichten geven!

112 reacties op “Reacties

 1. Beste Vivianne, Dit is het eerste jaar dat ik de organizing agenda gebruik en wil geen andere meer. Alles handig bij elkaar. Waar ik tegen aan loop is een houder voor visite-/afsprakenkaartjes. Heb ze nu in de achterste doorzichtige showcase zitten, maar erg handig is het niet.

 2. Ik dacht dat ik het na een aantal jaren fijner vond om een lichtere agenda in mijn tas te hebben zitten……. Wat op zich wel zo is. Maar ik miste toch wel weer heel veel dingen en kreeg steeds meer boekjes en troepjes. Ook wilde ik graag mijn to-do lijsten en agenda bij elkaar hebben. Nu heb ik de losbladige agenda besteld – met leren omslaghoes, extra tabbladen en de perferator. Meteen mijn to-do boek bladen geperforeerd en bij de agenda gedaan! OK, mijn tas is zwaarder. Maar ik heb nu weer wel alles bij elkaar! Het wordt nog wel eens wat!

 3. Na heel lang twijfelen heb ik gisteravond de Plannerpakket Deluxe besteld. Ik twijfelde omdat al meer dan een maand voorbij was in het nieuwe jaar en ik het zonde vond om opnieuw te gaan beginnen. Ik zat al heel lang aan een leren omslagagenda te denken en gebruikte eigenlijk altijd de goedkoopste grotere agenda die te vinden was, zodat ik alles erin kwijt kon. Ik vond nooit een leren omslag die mooi genoeg was en ook een prijs had die ik kon betalen. Ook waren de vullingen vaak heel saai en totaal niet wat ik zocht.
  Maar wat ben ik blij dat ik gister heb besteld, het is nog mooier in het echt. En ook nog binnen 24 uur in huis! Ik ben super blij en ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe agenda te leren gebruiken. Zoveel opties om eindelijk mijn organisatie verslaving los te kunnen laten. Bedankt!

 4. Ik ben al jaren super tevreden over de kalender en de agenda. Dit jaar heb ik de agendavulling gekocht waar ik meer van had verwacht. Ik vind het jammer dat de meeste onderdelen weer dubbelzijdig achter elkaar door zijn geprint (de maanden nu ook zonder budgetplanner ertussen, de personalia als achterkant van de inleiding); hierdoor mist het de flexibiliteit om de onderdelen zelf in te delen met tabbladen ertussen. Dit was juist waarom ik de losbladige versie gekocht heb, misschien tip voor volgend jaar.

  1. Hoi Femke,

   wij zijn ons bewust van het probleem en gaan er alles aan doen om de losbladige agenda volgend jaar flexibeler in te delen. beloofd!

 5. Hoi,

  Ik bestel de kalender van Plan-point nu al zeker 5 jaar. Ik ben er ontzettend blij mee, bij mij komt er echt niets anders meer.
  Vandaag ook de losbladige agenda besteld, ik heb er al zin in om deze te gebruiken! Verder zal ik aan ieder die het horen wil jullie producten aanraden, helemaal geweldig!

 6. Oooooh ik kijk nét in m’n 2017 agenda. Zijn de pagina’s geheugensteuntje voor internet eruit gelaten voor komend jaar ? Dat vind ik écht heel jammer, misschien kan het in 2018 er weer in. Ik ga het écht missen komend jaar en hopelijk nog vele andere met mij. Voor de rest gebruik ik de agenda al 4 jaar en ben erg tevreden ermee

  1. Wat fijn dat je zo blij bent met de agenda. We nemen je voorstel mee in de vergadering voor de volgende agenda.

 7. Ik ga zeker de agendavulling met een omslag bestellen, hij lijkt mij ontzettend handig!
  Ik denk alleen dat het budget gedeelte per maand een beetje te weinig zal zijn. van mij had deze nog wel een bladzijde langer gemogen!

  Verder ben ik heel benieuwd en ziet het er op de plaatjes zeer gebruiksvriendelijk uit. als ik de berichten lees zijn vele mensen enthousiast dus ik hoop ik straks ook!

  op naar een iets minder digitale wereld en weer een beetje terug naar papier…!

 8. Geweldige agenda voor mijn klanten!

  Hoi Vivianne,
  Wat een mooi nieuw product is de agendavulling! Met de vertrouwde indeling heb je een geweldig goed overzicht. Bovendien ideaal dat je nu blaadjes toe kunt voegen op de plaatsen waar jij ze nodig hebt!
  Ik kan weer een goed product van jullie aanraden aan mijn klanten.

  Groetjes,
  Lianne Verton
  De Opruimcompany

 9. Ik ben zzp-er en was opzoek naar een nieuwe agenda voor komend jaar, waar ik ook genoeg ruimte heb om mijn afspraken per dag in te vullen. Kwam jullie site tegen op internet en heb meteen besteld!
  Wat super agenda! En al die stickers en lijstjes!( krijg gewoon bijna zin om te gaan schoonmaken?)
  Het enige wat ik mis is een iets gedetailleerde adressenlijst en iets meer pagina’s daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *