Contactpunten schoonmaken

Maak deze week de deurklinken, de eettafel, de doortrekknop in het toilet, lichtschakelaars en kranen schoon. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat deze onderdelen 30 x meer bacteriën bevatten dan de wc-bril? Dure schoonmaakmiddelen zijn echt niet nodig en werken zelfs minder goed. Over het algemeen heb je alleen een beetje allesreiniger, water en een microvezeldoek nodig.

Elektronische apparaten, zoals telefoons, mobiele telefoons, computers, tablets, toetsenborden en afstandsbedieningen, kun je met een ontsmettingsdoekje of een wattenschijfje gedrenkt in ontsmettingsalcohol afnemen. Laat het aan de lucht drogen.

Ramen zemen staat ook deze week op de planning!

 

Is een klus gedaan, dan even afstrepen

Deze extra huishoudklus kun je afstrepen in de Homeplanner en De Organizing Agenda in het blokje ‘huishouden’ en in het ‘schoonmaakschema’.  Zo zie je precies wat je nog moet doen en al gedaan hebt, super handig!

Vind jij het ook lastig overzicht te houden over huishoudelijke klussen, die je niet wekelijks hoeft te doen?

Geen nood, elke week geven we je een suggestie voor extra schoonmaak- en/of onderhoudsklussen die je steeds in de categorie ‘tip van de week’ vindt. Ontvang je graag deze nuttige huishoudtips per mail? Schrijf je dan gratis in voor de tip van de week nieuwsbrief!

 

Contactpunten schoonmaken #39

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.