Extra klus voor deze week: Geef je badkamer een grondige schoonmaakbeurt. 

De badkamer is echt een ruimte die je regelmatig schoon moet maken. Is de laatste poetsbeurt iets te lang geleden, dan is het niet zo’n heel fijn karweitje en ben je er veel tijd aan kwijt. Om dat in de toekomst te voorkomen, kun je de tegels en de douchewand regelmatig afnemen met water en een flinke scheut glansspoelmiddel dat je normaal in de afwasmachine gebruikt. Het doet voor je badkamer precies hetzelfde als voor je servies; het laat een dun laagje (filmpje) achter dat voorkomt dat druppels blijven hangen aan het oppervlak.

 

Is de poetsklus gedaan, dan even afstrepen

Deze extra huishoudklus kun je afstrepen in de Homeplanner, De Organizing Agenda en Organizing Agendavulling  A5  in het blokje ‘huishouden’ en in het ‘schoonmaakschema’.  Zo zie je precies wat je nog moet doen en al gedaan hebt, super handig!

Vind jij het ook lastig overzicht te houden over huishoudelijke klussen, die je niet wekelijks hoeft te doen?

Geen nood, elke week geven we je een suggestie voor extra schoonmaak- en/of onderhoudsklussen die je steeds in de categorie ‘tip van de week’ vindt. Ontvang je graag deze nuttige huishoudtips per mail? Schrijf je dan gratis in voor de tip van de week nieuwsbrief!

Zo voorkom je druppels op je douchewand #18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.