Je ramen helemaal schoon in een kwart van de tijd die je er normaal voor nodig hebt, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Hebben wij goed nieuws voor jou, want het kan écht! Plan-Point heeft speciale microvezeldoekjes voor ramen.

Het werkt heel eenvoudig: je maakt het doekje een beetje vochtig, wast het raam en droogt het na met de bijbehorende doek. Geen gedoe met klotsende emmers water, sponzen en net te brede trekkers. En – de kers op de taart – geen strepen op je raam! Dit wil je toch?

 

Is een klus gedaan, dan even afstrepen

Deze wekelijks extra huishoudelijk klus kun je afstrepen in de Homeplanner , De Organizing Agenda en Organizing Agendavulling  A5  in het blokje ‘huishouden’ en in het ‘schoonmaakschema’.  Zo zie je precies wat je nog moet doen en al gedaan hebt, super handig!

Vind jij het ook lastig overzicht te houden over huishoudelijke klussen, die je niet wekelijks hoeft te doen?

Geen nood, elke week geven we je een suggestie voor extra schoonmaak- en/of onderhoudsklussen die je steeds in de categorie ‘tip van de week’ vindt. Ontvang je graag deze nuttige huishoudtips per mail? Schrijf je dan gratis in voor de tip van de week nieuwsbrief!

Schone ramen in recordtijd #16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *