Eigenlijk zou je de koelkast elke maand een uitgebreide sopbeurt moeten geven. Ook al ben je nog zo netjes, het kan best zijn dat je die ene courgette in de groentelade compleet vergeten bent, bijvoorbeeld. Een schone koelkast is niet alleen fijn, maar ook gezond. Emmer water, schoonmaakmiddel en microvezeldoek in de aanslag? Beginnen maar!

Vergeet vooral het afvoergaatje niet. Als je deze niet schoonmaakt kan dat nare geurtjes veroorzaken. Als je er niet goed bij kunt, kun je een wattenstaafje of satéprikker gebruiken.

 

Is de poetsklus gedaan, dan even afstrepen

Deze extra huishoudklus kun je afstrepen in de Homeplanner, De Organizing Agenda en Organizing Agendavulling  A5  in het blokje ‘huishouden’ en in het ‘schoonmaakschema’.  Zo zie je precies wat je nog moet doen en al gedaan hebt, super handig!

Vind jij het ook lastig overzicht te houden over huishoudelijke klussen, die je niet wekelijks hoeft te doen?

Geen nood, elke week geven we je een suggestie voor extra schoonmaak- en/of onderhoudsklussen die je steeds in de categorie ‘tip van de week’ vindt. Ontvang je graag deze nuttige huishoudtips per mail? Schrijf je dan gratis in voor de tip van de week nieuwsbrief!

Tijd om de koelkast uit te soppen #15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *