Plan-Point staat 23, 24 en 25 november op het Flavourites live event in Amsterdam en mag 8 kaarten weggeven!!! Het evenement waar je live kunt shoppen bij jouw favoriete webshops.

De winnaars van de  vrijkaarten voor het Flavourites live event  zijn bekend!

Iedereen heeft een persoonlijk mailtje ontvangen.

Wil je hier gratis bij zijn? Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag naar Flavourites live wil komen. We maken de winnaars woensdag 21 november 2018 bekend.

Flavourites Live

Kom langs voor een flinke dosis feelgood.

Van te gekke webshops die je als pop-up shop live kunt bezoeken (én waar je natuurlijk kunt shoppen) tot superleuke dingen om te doen. En er is meer. Food+drinks. Live muziek. Te gekke workshops. Demonstraties van designers. Instagrammable walls en originele creaties waar je écht blij van wordt. Weet je wat. Kom het gewoon ervaren.

Plan-Point is er ook

We kijken er naar uit je te ontmoeten. Blader ‘live’ door onze planners & agenda’s, kom lekker rondsnuffelen en profiteer van leuke acties. Je vindt ons in stand 7. Neem je vriendinnen/zus, collega’s of kids mee en kom lekker langs. Vinden we leuk. En jij vast ook!

Locatie

Flavourites Live vindt plaats in de Kromhouthal: Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam-Noord. Van 23 t/m 25 november 2018 en elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Win kaartjes voor Flavourites Live

19 reacties op “Win kaartjes voor Flavourites Live

 1. Ik zou graag winnen om samen met mijn moeder een dagje op stap te gaan! Kan ik gelijk jullie agenda aanschaffen voor volgend jaar!

 2. Ik heb een buitengewoon gevoel van binnen gekregen na het lezen over Flavourites Live en kom het graag samen met mijn dochter beleven!

 3. Ik zou heel graag willen komen! Ik zit al 2 maanden met een burnout thuis. Iedere dag is zo moeilijk om door te komen. Dit zou een heerlijke afleiding zijn!

 4. Stikleuke actie, Vivianne en ik zou het top vinden om naar dit Event te komen met gewonnen kaartjes. Ik kom dan met mijn man en dochter, dus elke gewonnen kaartje is welkom 🙂 .Ik breng dan mijn (jouw) agenda 2019 mee, want ik wil je nog een leuke tip laten zien, die je volgend jaar kunt gebruiken!!

 5. Ow leuk alles even in het echt zien en aanraken dat blijft toch het mooiste. en dan direct even mijn agenda uitzoeken voor volgend jaar. Ik twijfel nog over de kleur en dan kan ik ze in het echt even zien.

 6. Lijkt me supergaaf om jullie live te ontmoeten! Zo inspirerend wat jullie doen, van klein naar groot groeien en al die topproducten ontwikkelen.
  Tja, en ik wil natuurlijk heel graag shoppen 😉

 7. Ik koop elk jaar een agenda bij jullie. Met de laatste ben ik niet zo blij. Dus wil graag alle agenda van jullie bekijken om een goed besluit te nemen voor het volgende jaar.
  Groetjes karla

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.